Continued" /> Meistä - BrandMilk

“WATCHES TELL MORE THAN TIME, JEWELRY SPEAKS THE LANGUAGE OF NO WORDS.”

BrandMilk on uusi muodin suunnannäyttäjä ja kello- ja korutuotteiden erilainen showroom. Täältä löydät monipuolisen inspiroivan brändimaailman ja tuoreen maun tulevasta. BrandMilk sai alkunsa siitä ajatuksesta, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus uppoutua muodin maailmaan ja päästä tutustumaan muotikellomerkkien upeisiin tuotteisiin helposti yhdessä paikassa. Sivuillamme esittelemme DKNY, Fossil, Diesel, Michael Kors, Marc Jacobs, Emporio Armani, Skagen, Henry London, Casio Sheen, Leijona ja Triwa – merkkien uusimmat tuotevalikoimat kokonaisuudessaan.

Esittelemme uusimpien koru- ja kellovalikoimien lisäksi muotialan kauden trendit ja parhaat sosiaalisen median sisällöt. Olemme koonneet yksiin sivuihin kaikkien merkkiemme upeimmat tuotteet, parhaat kampanjamateriaalit, videot, inspiraatiokuvat, blogikirjoitukset ja sosiaalisen median postaukset – sinulle inspiraationlähteeksi. Jos mietit, mikä on kauden väri tai kuumin kellomerkki täältä sen löydät aivan varmasti!

Toimimme yhteistyössä kello-ja korujälleenmyyjien kanssa. Jos haluat tutustua tuotteisiin lähemmin, sovittaa mallia tai nähdä koko valikoiman livenä, sivuiltamme löytyy lista tuotteiden valtuutetuista jälleenmyyjistä.

preloader