Kauden tyyli - BrandMilk
Seasonal stories

 KESÄ ON TÄÄLLÄ!

Kevät-Kesä 2019 kokoelma jatkaa minimalista trendiä tuomalla uusia ja klassisia värivaihtoehtoja nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat täydellisiä valintoja päivittäiseen käyttöön. Vastakkaisena trendinä ovat nyt nousemassa rohkeat yksityiskohdat ja eloisat värit. Valitse oma tyylisi!

Katso mallisto ›

 KESÄ ON TÄÄLLÄ!

Kevät-Kesä 2019 kokoelma jatkaa minimalista trendiä tuomalla uusia ja klassisia värivaihtoehtoja nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat täydellisiä valintoja päivittäiseen käyttöön. Vastakkaisena trendinä ovat nyt nousemassa rohkeat yksityiskohdat ja eloisat värit. Valitse oma tyylisi!

Katso mallisto ›
SKW6509; SKW6510; SKW6512; SKW2764 ja SKW2765

Tänä kesänä Skagen tarjoaa parhaan ikinä värikokoelmansa – Aaren Kulør! Sen mallit tasapainottavat kirkkaat värit ja ikonisen tanskalaisen tyylin. Tarkoittaen vapaasti käännettynä “lisätä väriä ja hauskaa” Aaren Kulør juhlii seikkailunhaluista, ilmeikästä ja eloisaa elämää.

Kööpenhaminan historiallisen Nyhavnin alueen puhtaista linjoista ja värikkäistä satamarakenteista innoittamana kellojen värivalikoimassa on keltainen, punainen, oranssi, sininen ja vaaleansininen.

Valitse omasi!

MK2811 ja MK8679

Michael Kors kevät-kesä uutuuksien yksityiskohdat ja eloisat värit tulevat esiin camo-butterfly ikonisessa naisten Lexington-kellossa sekä uudessa tyylikkäässä urheilun ja armeijan innoittamassa miesten camo-mesh Blake-kellomallissa.

 

 

MK2741, MK2797, MK2800 ja MK2831

Michael Kors jatkaa minimalista trendiä tuomalla raikkaita värivaihtoehtoja Pyper -malliston nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin, jotka sointuvat täydellisesti Kevät-kauteen. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat parhaita valintoja sekä päivittäiseen käyttöön että lahjaksi.

 

NY2803

Tänä kautena DKNY kello -mallisto tarjoaa innovatiivisen materiaalimiksin ja päivityksen vanhoihin ja symbolisiin logotyyppeihin. Kauden hopeiset ja kirkkaat värit päivittävät Soho-kellot uusilla pinnoitteilla ja ylellisillä logo-toteutuksilla. DKNY tuo selkeän kosketuksensa suosituimpiin kelloihin tuomalla rohkeat ja tyylikkäät metalliset renkaat rannekkeisiin.

 

DZ4500, DZ4506 ja DZ1885

DIESEL päivittää tällä kaudella klassiset kellonsa jännittävillä lisäominaisuuksilla. Sotilaallinen ja urheilullinen tyylit kohtaavat toisensa rohkean estetiikan ja kestävien rakenteiden yhdistelmänä Dieselin kevään 2019 kokoelmassa.

Brändin ikoni-kellot kuten Mega Chief, Mr Daddy ja MS9 Chrono päivittyvät myös uudella pinnoituksella ja rohkeilla yksityiskohdilla. Siniset ja valkoiset yksityiskohdat ovat tämän kevään juttu!

 

ES4502

Fossil päivittää tällä kaudella kokoelmansa uusilla tyyleillä, väriyhdistelmillä ja päivitetyillä materiaaleilla.
Kevätkausi vaatii pehmeitä värejä, joten sitä löytyy Spring suosituimmista kelloista Madeline ES4537 sekä myös kauden Fossil koruista. Kevät on myös hetki tyylikkäille ominaisuuksille, kuten mini-kelloille. Pieni koko, suuri tyyli – Mini Carlie kello on suoraan tehty käyttämään korujen kanssa!

SKW2751

Tällä kaudella Skagen tavaramerkki-mesh- rannekke kehittyy edelleen, tuoden tuoreen näkökulman tähän testattuun, kestävään ja erittäin mukavaan materiaaliin. Minimalistinen estetiikkamme elää rannekelloissa, joissa on ohut kotelo ja herkät yksityiskohdat, saaden tyylikkäät mutta kevyet ja huomaamattomat kellot. Me nyökkäämme myös Äiti-Luonnon luontaiselle kauneudelle integroimalla aitoja materiaaleja ja orgaanisia muotoja koko kokoelmaan- tuomme uutta ja kunnioitamme perinnettä. Kellot ja korut sopivat hyvin yhteen!

AR11210

Emporio Armani miesten kellot ja korut ovat klassisia, mutta niissä on innovatiivisia elementtejä ja uusia materiaaleja. Sellaiset väriyhdistelmät kun tummanharmaa ja sininen tai musta ja metalli luovat todella maskuliinisen ilmeen.
Klassiset korut sopivat erinomaisesti pariksi minimalistisen kellon kanssa.

AR11199

Emporio Armani naisten kellojen ja korujen kokoelma sisältää todella naisellisia ja monipuolisia kappaleita. Tämä visuaalisesti upea kokoelma tarjoaa jokaiselle jotain: statement korvakorusta herkkiin kappaleisiin, jotka sopivat erinomaisesti kellojen kanssa yhdistämiseen.

Emporio Armani tarjoaa uusia erottuvia tyylejä ja tyylikkäitä naisellisia kelloja. Kevät 2019 kokoelma erottuu hennoilla väreillä ja uusilla vaikuttavilla muodoilla.

FS5512 ja ME3161

Fossil miesten kokoelmassa on nyt merkittävässä roolissa tummanharmaa ns ”gunmetal” värityyli kellotaulussa ja kotelossa, usein yhdistettynä meripihkanväriseen nahkarannekkeeseen.
Neutra Chrono FS5512 on valloittavan trendin paras esimerkki. Minimalistinen, vuosisadan puolivälin tyypillinen kellotaulun muotoilu joka on juuri nyt kuuminta muotia.

 

preloader