Kauden tyyli - BrandMilk
Seasonal stories

 Syksy on täällä!

Syksyn 2018 kokoelma jatkaa minimalista trendiä tuomalla raikkaita värivaihtoehtoja nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat täydellisiä valintoja päivittäiseen käyttöön.

Katso mallisto ›

 Syksy on täällä!

Syksyn 2018 kokoelma jatkaa minimalista trendiä tuomalla raikkaita värivaihtoehtoja nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat täydellisiä valintoja päivittäiseen käyttöön.

Katso mallisto ›
MK6588

Syksyn 2018 kellokokoelmaan Michael Kors esittelee nykyaikaisia päivityksiä ikoniseen Runway-tuoteperheeseen, mukaan lukien kolme uutta pinnoitetta ja ohuemmat kellokotelot. Lisäksi rohkeat väritrendit – jotka näkyvät punaisesta riikinkukkoon – tuodaan esiin useissa muissa muotimalleissa.

 

 

MK2749

Michael Kors jatkaa minimalista trendiä tuomalla raikkaita värivaihtoehtoja Pyper -malliston nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin, jotka ovat syksyn kauteen sointuvat ja lisäksi nämä ovat edullisemmat kellot kaikkiin ulottuville. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat täydellisiä valintoja päivittäiseen käyttöön.

 

NY2764

Tänä syksynä DKNY kello -mallisto tarjoaa innovatiivisen materiaalimiksin ja päivityksen vanhoihin ja symbolisiin logotyyppeihin. Kauden värit burgundin punainen ja taupe päivittävät Soho-kellot uusilla pinnoitteilla ja ylellisillä nahkaisilla logo-toteutuksilla. DKNY tuo selkeän kosketuksensa suosituimpiin kelloihin tuomalla rohkeat ja näyttävät metalliset renkaat rannekkeisiin.

 

DZ4490

Syksyllä 2018 Diesel esittää innoissaan uusia kellomalleja miehille: Tumbler.
Niiden ainutlaatuiset osoittimet ja erottuvat kellokotelot esittelevät tuoreen perspektiivin Diesel-tyyliin. Brändin ikoni-kellot kuten Mega Chief päivittyvät myös uudella pinnoituksella ja rohkeilla yksityiskohdilla. Läpinäkyvät kotelot, joissa on sotilaallisia vaikutteita, ilmestyvät ensimmäistä kertaa syksyllä.

 

ES4433

Fossil päivittää tällä kaudella kokoelmansa uusilla tyyleillä, odottamattomilla väriyhdistelmillä ja päivitetyillä materiaaleilla.
Uudet värisävyt, taupe ja oliivi tuovat juuri sopivan määrän syksyn värejä suosituimpiin kelloihimme ja koruihimme. Syksy on myös hetki tyylikkäille ominaisuuksille, kuten marmori kellotauluille ja mini-kelloille. Pieni koko, suuri tyyli – uusi Mini Carlie kello on suoraan tehty käyttämään korujen kanssa. Ja laadukkaat materiaalit, kuten nahka, joka kestää ja myös näyttää paremmalta, näyttävät että uusimmat muotikappaleet ovat luotu kestämään aikaa.

SKW2725

Tällä kaudella Skagen tavaramerkki-mesh- rannekke kehittyy edelleen, tuoden tuoreen näkökulman tähän testattuun, kestävään ja erittäin mukavaan materiaaliin. Minimalistinen estetiikkamme elää rannekelloissa, joissa on ohut kotelo ja herkät yksityiskohdat, saaden tyylikkäät mutta kevyet ja huomaamattomat kellot. Me nyökkäämme myös Äiti-Luonnon luontaiselle kauneudelle integroimalla aitoja materiaaleja ja orgaanisia muotoja koko kokoelmaan- tuomme uutta ja kunnioitamme perinnettä.

DZ4487
Dieselin Blue Transparent inspiraatio tulee denimistä, indigo-värjäyksen haalistunut ilme saadaan käyttämällä läpinäkyviä koteloita ja rannekkeita, jotka vaihtelevat indigosta siniseen kristallinkirkkaan. Muut yksityiskohdat, jotka on otettu denim-ompeleista, voidaan nähdä luonnonvärisissä kellotaulun osoittimissa, jotka täydentävät tätä nykyaikaista tulkintaa.

AR11139

Syksyllä 2018 Emporio Armani naisten korujen kokoelma sisältää naisellisia ja monipuolisia kappaleita. Tämä visuaalisesti upea kokoelma tarjoaa jokaiselle jotain: statement korvakorusta herkkiin kappaleisiin, jotka sopivat erinomaisesti kellojen kanssa yhdistämiseen.

Emporio Armani tarjoaa uusia erottuvia tyylejä ja tyylikkäitä naisellisia kelloja. Syksyn 2018 kokoelma erottuu voimakkailla väreillä ja uusilla vaikuttavilla muodoilla. Sudenkorento koriste, joka on brändin allekirjoitus, nähdään pienenä ja kallisarvoisena kaksiulotteisena yksityiskohtana tämän kauden naisten sekä kelloissa että koruissa.

preloader