Kauden tyyli - BrandMilk
Seasonal stories

 Juhlakausi on ovella!

Syksy-Talvi 2018 kokoelma jatkaa minimalista trendiä tuomalla raikkaita värivaihtoehtoja nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat täydellisiä valintoja päivittäiseen käyttöön.

Katso mallisto ›

 Juhlakausi on ovella!

Syksy-Talvi 2018 kokoelma jatkaa minimalista trendiä tuomalla raikkaita värivaihtoehtoja nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat täydellisiä valintoja päivittäiseen käyttöön.

Katso mallisto ›
MK6613 ja MK6614

Holiday 2018 kellokokoelmaan Michael Kors esittelee nykyaikaisia päivityksiä ikoniseen Runway-tuoteperheeseen, mukaan lukien kolme uutta pinnoitetta ja ohuemmat kellokotelot. Lisäksi klassiset väritrendit – pinkki, valkoinen ja musta, sekä runsaat koristekivet tuodaan esiin useissa kauden muotimalleissa.

 

 

MK2789, MK3904 ja MK2790

Michael Kors jatkaa minimalista trendiä tuomalla raikkaita värivaihtoehtoja Maci -malliston nahkarannekkeisiin ja kellotauluihin, jotka sointuvat täydellisesti juhlakauteen. Modernit, hienostuneet ja erittäin trendikkäät, nämä tyylit ovat parhaita valintoja sekä päivittäiseen käyttöön että lahjaksi.

 

NY2764

Tänä juhlakautena DKNY kello -mallisto tarjoaa innovatiivisen materiaalimiksin ja päivityksen vanhoihin ja symbolisiin logotyyppeihin. Kauden värit burgundin punainen ja taupe päivittävät Soho-kellot uusilla pinnoitteilla ja ylellisillä nahkaisilla logo-toteutuksilla. DKNY tuo selkeän kosketuksensa suosituimpiin kelloihin tuomalla rohkeat ja näyttävät metalliset renkaat rannekkeisiin.

 

DZ4490 ja DZ4497

Syksy-Talvi 2018 kokoelmassa Diesel esittää innoissaan uusia kellomalleja miehille: Tumbler.
Niiden ainutlaatuiset osoittimet ja erottuvat kellokotelot esittelevät tuoreen perspektiivin Diesel-tyyliin. Brändin ikoni-kellot kuten Mega Chief ja Boldtown päivittyvät myös uudella pinnoituksella ja rohkeilla yksityiskohdilla. Läpinäkyvät kotelot, joissa on sotilaallisia vaikutteita, ilmestyivät ensimmäistä kertaa syksyllä.

 

ES4452

Fossil päivittää tällä kaudella kokoelmansa uusilla tyyleillä, odottamattomilla väriyhdistelmillä ja päivitetyillä materiaaleilla.
Juhlakausi vaatii pientä kimaletta, joten sitä löytyy Holiday suosituimmista kelloista Kinsey ja Jocelyn sekä myös kauden Fossil koruista. Talvi on myös hetki tyylikkäille ominaisuuksille, kuten marmori kellotauluille ja mini-kelloille. Pieni koko, suuri tyyli – uusi Mini Carlie kello on suoraan tehty käyttämään korujen kanssa. Ja laadukkaat materiaalit, kuten nahka, joka kestää ja myös näyttää paremmalta, näyttävät että uusimmat muotikappaleet ovat luotu kestämään aikaa.

SKW1105

Tällä kaudella Skagen tavaramerkki-mesh- rannekke kehittyy edelleen, tuoden tuoreen näkökulman tähän testattuun, kestävään ja erittäin mukavaan materiaaliin. Minimalistinen estetiikkamme elää rannekelloissa, joissa on ohut kotelo ja herkät yksityiskohdat, saaden tyylikkäät mutta kevyet ja huomaamattomat kellot. Me nyökkäämme myös Äiti-Luonnon luontaiselle kauneudelle integroimalla aitoja materiaaleja ja orgaanisia muotoja koko kokoelmaan- tuomme uutta ja kunnioitamme perinnettä. Kellot ja korut sopivat hyvin yhteen!

AR11162

Emporio Armani talvikauden 2018 miesten kellot ja korut ovat klassisia, mutta niissä on innovatiivisia elementtejä ja uusia materiaaleja. Sellaiset väriyhdistelmät kun tummanharmaa ja sininen tai harmaa ja ruskea, sekä oranssin vivahteet yksityiskohdissa luovat todella maskuliinisen ilmeen.
Klassiset korut sopivat pariksi minimalistisen kellon kanssa. Miesten kellot on koristettu tyylikkäästi uusilla materiaaleilla, kuten marmorilla ja huoparannekkeella. Valittavissa on erilaiset kuviot ja ranneke vaihtoehtoina on huopa, nahka, mesh tai perinteinen teräsranne.

AR11139

Syksy-Talvi 2018 Emporio Armani naisten korujen kokoelma sisältää naisellisia ja monipuolisia kappaleita. Tämä visuaalisesti upea kokoelma tarjoaa jokaiselle jotain: statement korvakorusta herkkiin kappaleisiin, jotka sopivat erinomaisesti kellojen kanssa yhdistämiseen.

Emporio Armani tarjoaa uusia erottuvia tyylejä ja tyylikkäitä naisellisia kelloja. Holiday 2018 kokoelma erottuu voimakkailla väreillä ja uusilla vaikuttavilla muodoilla. Sudenkorento koriste, joka on brändin allekirjoitus, nähdään pienenä ja kallisarvoisena kaksiulotteisena yksityiskohtana tämän kauden naisten sekä kelloissa että koruissa.

preloader